Partners

BELGA PLASTICS nv

BelgaClima (een merk van Belga Plastics nv) staat voor een sterk uitgebalanceerd en hoogkwalitatief aanbod in luchtdichtingssystemen. Het gamma bestaat enerzijds uit innoverende producten voor de lucht- en winddichte plaatsing van uw isolatie; en meer in het bijzonder voor laag energie- en/of passiefbouw. Het aanbod reikt echter verder dan het product op zich en voorziet door enkele unieke aanvullende tools in de totale behoefte van de professional. Knowhow, opleiding, interactie en een doorgedreven focus op service maken allen samen van BelgaClima een uniek totaalconcept.

www.belgaclima.be

ECOPUUR

EcoPuur is als energie-aannemer gespecialiseerd in energieprojecten voor particulier of kmo. Onze energieadviseurs bekijken hoe verschillende oplossingen gecombineerd kunnen worden om een optimale besparing te realiseren. Onze totaalaanpak maakt ons de ideale partner voor wie duurzaam met energie wil omgaan. Idealiter worden we reeds van bij de ontwerpfase betrokken. Veelal gebeurt dit onder de vorm van een bouwteam met architect en bouwheer/-dame. Dit stelt ons in staat samen het energieplan samen te verfijnen, waarna we het geheel met vakmanschap accuraat uitvoeren.

www.ecopuur.be

I.R.S-Btech nv

I.R.S-Btech promoot en verdeelt bouwspecialiteiten aan professionele handelaars in Europa. I.R.S-Btech heeft tevens zijn sporen verdiend als invoerder van dak- en waterdichtingen. I.R.S-Btech is uitgegroeid tot een volwaardige partner van bouwheren, architecten en dakdekkers, en is gerenommeerd voor zijn totaalservice. Dankzij de 25 jaar ervaring, een constante aandacht voor kwaliteit en een sterke wil om voortdurend te vernieuwen, heeft I.R.S-Btech een unieke knowhow verworven en fungeert als Europees distributieplatform van Carlisle-EPDM-rubber.

 http://www.irs-btech.be/

SKYLUX-HELLO DAYLIGHT

Skylux-Hello daylight is producent en distributeur van een uitgebreid gamma kunststofproducten voor de DHZ- en de bouwsector. Als familiale onderneming kent zij een permanente groei. Met de eigen merkproducten o.a. Skylux® lichtkoepels zijn ze uitgegroeid tot de marktleider in België en hebben ze een stevige positie uitgebouwd in tal van Europese landen. Vandaag realiseren ze, met 190 medewerkers, een zakencijfer van 66 miljoen euro en vinden ze een afzetgebied in meer dan 20 landen binnen Europa. Om vlotte leveringen en een snelle service te garanderen, beschikt Skylux-Hello daylight over een uitgebreid eigen wagenpark.

www.skylux.be

TIMMERMAN nv

Tastbare kwaliteit en vakmanschap

Timmerman is sinds 1947 toeleverancier aan de bouwsector.  Intussen zijn we uitgegroeid tot een professionele toeleverancier van pvc en aluminium ramen en deuren, poorten, luiken, rolluiken en veranda's. Met de innovatieve rolluikkast NoviRoll heeft Timmerman nu tevens een rolluikkast ontworpen die eenvoudig monteerbaar, winddicht en perfect geïsoleerd is.

www.timmerman.be
 

UNILIN nv

UNILIN, division insulation is Europees marktleider in isolerende dakelementen.Ons gamma omvat naast isolerende dakelementen ook isolatieplaten en isolerende zolderelementen. Met onze innoverende systemen bieden we de gewenste oplossingen voor de energiebesparende uitdagingen van de bouwwereld zowel voor nieuwbouw als voor renovatie (particuliere en sociale woningbouw, openbare, commerciële en industriële gebouwen).

Een sterke in-house technologie, doordachte productontwikkeling, kwaliteit en jarenlange ervaring zijn de sleutels van ons succes.

www.unilininsulation.com