Partners

BELGA PLASTICS nv

BelgaClima (een merk van Belga Plastics nv) staat voor een sterk uitgebalanceerd en hoogkwalitatief aanbod in luchtdichtingssystemen. Het gamma bestaat enerzijds uit innoverende producten voor de lucht- en winddichte plaatsing van uw isolatie; en meer in het bijzonder voor laag energie- en/of passiefbouw. Het aanbod reikt echter verder dan het product op zich en voorziet door enkele unieke aanvullende tools in de totale behoefte van de professional. Knowhow, opleiding, interactie en een doorgedreven focus op service maken allen samen van BelgaClima een uniek totaalconcept.

www.belgaclima.be

ECOPUUR

EcoPuur is als energie-aannemer gespecialiseerd in energieprojecten voor particulier of kmo. Onze energieadviseurs bekijken hoe verschillende oplossingen gecombineerd kunnen worden om een optimale besparing te realiseren. Onze totaalaanpak maakt ons de ideale partner voor wie duurzaam met energie wil omgaan. Idealiter worden we reeds van bij de ontwerpfase betrokken. Veelal gebeurt dit onder de vorm van een bouwteam met architect en bouwheer/-dame. Dit stelt ons in staat samen het energieplan samen te verfijnen, waarna we het geheel met vakmanschap accuraat uitvoeren.

www.ecopuur.be

LECOT

LECOT is een nationale speler in de distributie van ijzerwaren, bevestigingen, bouwbeslag, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

www.lecot.be

TIMMERMAN nv

Tastbare kwaliteit en vakmanschap

Timmerman is sinds 1947 toeleverancier aan de bouwsector.  Intussen zijn we uitgegroeid tot een professionele toeleverancier van pvc en aluminium ramen en deuren, poorten, luiken, rolluiken en veranda's. Met de innovatieve rolluikkast NoviRoll heeft Timmerman nu tevens een rolluikkast ontworpen die eenvoudig monteerbaar, winddicht en perfect geïsoleerd is.

www.timmerman.be
 

UNILIN nv

UNILIN, division insulation is Europees marktleider in isolerende dakelementen.Ons gamma omvat naast isolerende dakelementen ook isolatieplaten en isolerende zolderelementen. Met onze innoverende systemen bieden we de gewenste oplossingen voor de energiebesparende uitdagingen van de bouwwereld zowel voor nieuwbouw als voor renovatie (particuliere en sociale woningbouw, openbare, commerciële en industriële gebouwen).

Een sterke in-house technologie, doordachte productontwikkeling, kwaliteit en jarenlange ervaring zijn de sleutels van ons succes.

www.unilininsulation.com

 

VM BUILDING SOLUTIONS

VM BUILDING SOLUTIONS, de specialist in EPDM en zink, is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa en is toonaangevende fabrikant en leverancier van zinktoepassingen voor de bouwsector. VM Building Solutions is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle materialen zoals EPDM en voor producten in ZINK bestemd voor de bouwprofessional en is dankzij haar gerenommeerde totaalservice uitgegroeid tot een volwaardige partner van bouwheren, architecten en dakdekkers.

http://www.vmbuildingsolutions.be